6 maand..

Zes maanden geleden plaatste ik een camera bij deze “brug”. Het leverde mooie beelden op, al zeg ik het zelf.  23 soorten werden gefilmd. De bosuilen poseerde met heel veel plezier. Vijftig maal werden ze gefilmd. De bunzing kwam 39x maal voorbij, de boommarter 23x, de ree 14x, de sperwer 13x. Verder werden er boomklevers, buizerds, duiven, eekhoorns, een egel, gaaien ,een kraai, koperwieken, lijsters, merels, muizen (héééél veel muizen), ratten, roodborsten, vinken, vleermuizen en vossen gefilmd. Ook twee min of meer verassingen. De  wezel en de absolute klapper de wespendief.

Een kleine greep uit de gemaakte beelden..

Zoals immer werden deze opnames gemaakt in overeenstemming met de machtiging verleend door het Agentschap voor Natuur en Bos.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Site gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: